Aan alles komt een einde

Auteur: Eindredacteur

Zwollar – Het hoge woord is er uit. Ik ga stoppen als eindredacteur van deze krant. Soms moet je andere prioriteiten stellen. Voor mij geldt dat uiteraard ook. En daarom stop ik met deze dankbare taak.

Maar dat betekent niet dat er een einde komt aan deze krant. De krant bestaat met de gratie van jullie als lezers en schrijvers. Niet alleen voor mijn eindredacteurschap komt er een einde, ook voor andere zaken. En in dit artikel ga ik enkele voorspellingen doen, en toelichten. Ik ga hierbij uit van 10 handelsperiodes voordat de voorspelling is uitgekomen.

1. Het Parlement in Cyberië wordt afgeschaft. Momenteel wordt er een nieuwe grondwet in Cyberië aangebracht, maar hoogstwaarschijnlijk gaat deze verandering van de wet een reeks van veranderingen inluiden. De logste organisatie, logger dan de Federal Union, zal het daarbij ontgelden.

2. Digitalië zal stoppen met handelen voor topposities. Door veranderingen in grondstoffen en stedenaantallen, zal de voorsprong van Digitalië (uitstekende grondstofmogelijkheden en handelsdichtheid) worden beperkt. Hierdoor zullen Digitalianen niet langer de dienst uitmaken in de hoogste regionen van de eindlijst. Daar tegenover komt te staan dat ze weer meer kunnen verdienen met criminaliteit.

3. De Federal Union wordt vervangen. Hoe hard de voorzitter het ook probeert, beweging komt er niet in. Uiteindelijk zal de Federale Overheid dit ook inzien, en daarmee wordt er een nieuw internationaal systeem geïntroduceerd. Welk systeem dit is, zal afhangen van de volgende voorspelling.

4. Federal Manager wordt vervangen. Zofona heeft zijn langste tijd gehad als Federal en zal plaats gaan maken voor de volgende Engelstalige Federal. Mocht ik iemand mogen kiezen, lijkt mij Mystq een prima kandidaat.

5. Kronenburg wordt van de kaart afgeveegd door milieuactivisten. Zoveel olie, zo ver weg van de bewoonde wereld, dat kan niet. Milieuactivisten zullen erachter komen dat er bergen met benzine worden verspeeld met de olieproductie in Kronenburg. Reden voor de Federale Overheid om Kronenburg af te sluiten van de bewoonde wereld.

Benieuwd of ze gehaald worden? Zet een timer op handelsperiode 144 en lees dit artikel terug.