Negen dagen zwerven in El Peso

Auteur: Tranqer

El Peso – In het normaal best vredige El Peso, strompelde aan het eind van de 133e handelsperiode een zwerver rond. Zo noemt hij althans zichzelf, de meeste Pesoanen vonden hem ruiken naar een indringer met Virtuaans bloed. Met een tweede plaats (al had hij liever winst geschonken aan El Peso) hoopte hij zich in de harten van de Pesoanen te werken. Maar die lieten zich niet zomaar omkopen.

Als we de bronnen van LindaGossips mogen geloven, stond deze nieuweling onder koninklijke bescherming. De nieuweling werd continu haatdragende blikken toegeworpen, maar leek zelfverzekerd te zijn van zijn bescherming bij de aanvang van de 134e handelsronde. Al snel kon hij mof688 overtuigen van een plekje in zijn huis, en konden we spreken van een niet-dakloze zwerver. Negen dagen hield de nieuweling het uit.

Volgens sommige bronnen heeft de drang naar achievements hem het leven gekost. Anderen zeggen dat hij koelbloedig werd afgerekend door de Pesoaanse mayor na een akkefietje. De koning verloor zo op 2 dagen tijd niet enkel zijn hofmeester The King 2 (aanvankelijk SCOI, maar dodelijk verwond na het per ongeluk zichzelf opblazen, red.), maar ook zijn mysterieuze gast die zichzelf de zwerver noemt. Toch lijkt hij ondanks alle tegenstand toch het maximale uit zijn 9 dagen dagen gehaald te hebben.

Ik probeer met enkele quotes door zijn ervaringen heen te gaan. Hij kwam alvast met een plan “ik kom heir alleen met goede bedoelingen, ik ga niks doen de eerste minuten. Maarja moet een manier hebben snel geld te verdienen en er werd aan mij gevraacht door spainman0 om een ijzer mv te maken”. Na enkele dagen handelen maakte hij duidelijk dat hij alles minder magisch is dan de Pesoanen van hem eisten, maar toch leek hij voorop in de strijd te lopen”ik kan niet alles, ik heb 18% van de veilingen in digi gedaan” alsook “ik wil niet dat er nog iets (behalve klei) te graven valt in el peso”.

De dag voor zijn dood stierf The King 2. De enige SCOI in Digitalë die ik ken. Toch leek de zwerver even jaloers te zijn op de overledene zijn handelskunsten, “ik was aan het begin van de ronde ook SCOI”, deed de ogen fronsen. Waarschijnlijk had men het fout verstaan en speelde zijn Virtuaans accent op. Ten slotte, lijkt de mayor hem meermaals bij het pietje te nemen. In het stadhuis was te horen “hij gelooft echt alles. Als ik zeg dat ik een neger ben gelooft hij het” . Desalniettemin is de zwerver er nu niet meer.

Een figuur die ondanks zijn 9 dagen toch zijn impressie heeft achter gelaten in El Peso. Moest ik de klok kunnen terugdraaien, indien ik nog 1 keer met hem zou kunnen spreken zou ik zijn laatste vraag willen beantwoorden, “ik woon nu toch ook in ep of ben ik nog een buitenlander in jullie ogen?”

Moge de zwerver een ruste in vrede, op een plek waar hij zich thuis voelt.

RIP

Noot van de redactie: Quotes zijn niet aangepast.