Het einde nadert

Auteur: Eindredacteur

Zwollar – Al enkele dagen, zit ik rond een uur of vier ‘s middags rustig te genieten van een thee. Normaal gesproken begon mijn handelsdag dan. Maar het einde nadert, straten beginnen leeg te raken. Onderhoud wordt niet meer gepleegd aan winkels.

Enkele handelaren heeft al bordjes met de tekst “Gesloten” gekocht en opgehangen. Wetenschappers hebben de haast gebruikelijke vulkaanuitbarsting voorspeld. En hij komt over enkele dagen er weer aan. Maar wat is er nog te doen in de Federatie? En wat gaat er gebeuren na de vulkaanuitbarsting?

Uiteraard komen er, zoals gebruikelijk, verkiezingen aan. Steeds meer lijken de verkiezingen gericht op standpunten over de hele Federatie en minder over het landsbelang. Duidelijkheid daarover kon onze politiek commentator helaas niet geven. Harry Hengelen (Fictief persoon, 50 I-shell voor degene die de echte naam weet te vertellen, red.) vertelde alleen dat in de wandelgangen werd verteld dat er enkele wetten door de Federale Overheid niet goedgekeurd zou worden. Om welke wetten het gaan, kon hij ons niet vertellen.

Onze handelsexpert, Garen Lusthet (Fictief persoon, 100 I-shell voor degene die de echte naam weet te vertellen, red.), vertelde ons overigens over de toekomstige winnaar van deze handelsperiode. Hij tipte Hubinho. Deze zou er met kop en schouders boven uit steken. Hij wist zelfs te vertellen dat hij Cyberië uitermate slecht zou presteren in de lijstjes. Uw eindredacteur hoopt dat negatief te bevestigen.

Noot van de redactie: Er staan enkele fictieve namen in dit artikel. U kunt kans maken op maximaal 100 I-shell door de juiste bestaande persoon te koppelen aan de fictieve naam. Ook verderop in deze editie kunt u namen tegenkomen. Daar geldt hetzelfde bij.