Luxeprobleem?

Auteur: Eindredacteur

Zwollar – De rijkste van onze Federatie reden altijd al rond in Farmerrari’s en Limcousine’s, maar sinds deze handelsperiode staan ze niet meer geparkeerd voor villa’s. De Glossy van Lindapinda86 gaf aan dat je beter je wagen kon parkeren in een van de parkeerhavens voor een wolkenkrabber.

Niet zo maar iedere wolkenkrabber was overigens geschikt om te pronken met je rijkdom. Nee, je moet wel een penthouse kunnen huren. Bedragen van boven de 2.000 I-shell per nacht schijnen afgetikt te worden om in een prestigieuze wolkenkrabber te mogen bivakkeren. Maar wat bereik je er nu mee?

Allereerst is tot nu toe weinig bekend over de bijeffecten van luxe wonen, maar het is zeker dat je dan gebruik kunt maken van een computer. Daarnaast geeft het een vorm van bescherming. Hoe deze bescherming precies in elkaar steekt, is onbekend bij de redactie.

Ten derde zou het wel eens kunnen zijn dat hoe luxer je woont, hoe minder toeristen je aantrekt. Toeristen heb je dan immers niet meer nodig. Of dit gerucht klopt, dient te worden geanalyseerd door een bewoner van een penthouse. Tevens zou luxe wonen leiden tot extra punten in je paspoort voor de zogenoemde achievements. Schattingen zijn dat een penthouse tot wel 250 punten per dag opleveren.

Of er nog andere bijeffecten zijn? Probeer het uit! Woon luxe en huur een kamer.