natcha12 probeert het tenminste

Auteur: Eindredacteur

Zwollar – De Federal Union. Daar is veel over geschreven, in deze krant maar ook in andere kranten. Telkens als het lijkt dat de Federal Union zijn langste tijd heeft gehad, komt er toch weer een lichtpuntje op de horizon.

Vaak wordt het lichtpuntje aangestoken door de voorzitter. En zo ook ditmaal. Deze handelsperiode heeft nog maar één overheidsleider gepost in de club ‘Federal Union’, en die is nog bankrupt ook. Voor de rest is het veelal de voorzitter die aan het woord is en zo af en toe reageert een delegatielid.

De Federal Union is bedoeld om de nationale overheden invloed te geven op het internationale wetboek. Waarom pakken die nationale overheden hun kans niet? Zo langzamerhand lijkt het erop dat Riemer_1990 toch gelijk gaat krijgen dat de Federal Union gewoon niet werkt. Nationale Overheden boeit het internationale wetboek niet. Dus moet je die macht geven aan een groep die het wel boeit.

Uiteraard zal het volgende een roep in de woestijn zijn, maar Federals schaf de Federal Union maar af. Doe eens iets, neem een beslissing en wees er transparant over. Net zoals in de stedendiscussie. Uitstel is afstel en afstel leidt tot het cijfer 0.