Het is weer zover

Auteur: Eindredacteur

Zwollar – In handelsperiode 126 heeft de TMC voor het eerst de Mr. MC Contest georganiseerd. Deze handelsperiode is het weer zover. Voor de derde maal, wordt er gezocht naar een Mr. MC.

Een prestigewedstrijd is het zeker. Wie wilt nou niet de titel, die eigenlijk voorbehouden is aan Wouter, in ontvangst nemen? Om het een unieke wedstrijd te maken, is het tevens een wedstrijd tussen landen. Spanning ten top dus.

De vier deelnemers deze editie zijn: Mystq, DROP TABLE players, MoonPoker en Arthur246. Mystq is de kandidate namens Virtua. Een van de weinige vrouwen in onze Federatie, en tegelijk toch een van de betere handelaren. De kandidaat uit Digitalië doet het anders. Vroeger was het een topcrimineel, nu toch weer handelaar. DROP TABLE players is adviseur van de Koning en de meest ervaren kandidaat. MoonPoker is de kandidaat namens Ibisha. Misschien wel de gekste van het stel maar weet continu terug te komen. Arthur246 is de wellicht de minst ervaren kandidaat. Maar die heeft al bewezen dat hij wilt blijven leren en meedoen. Ze kunnen dus alle vier winnen.

Maar wie gaat er daadwerkelijk winnen? Dat is de vraag!