Lul van het jaar – de uitslag!

Dinsdagavond was de uitreiking van de prestigieuze “LUL van het jaar award”. De spanning was er de hele avond te snijden, iedereen wou deze prijs winnen. In totaal waren er 7 genomineerden, namelijk: Hubinho1, Peckkoo, Federal Government, Rockenfeller, martijn5, traag begrip en tot slot de buurman van A Lontra. martijn5 was al meteen tot topfavoriet gebombardeerd, omdat deze inwoner maar liefst 2 keer genomineerd was. Deze stond natuurlijk te springen om een interview.

Wat ging er door je heen toen je zag dat je maar liefst 2x was genomineerd voor de “LUL van het jaar”?

Het viel me behoorlijk tegen!!!

Vond je het dan niet leuk dat je topfavoriet was van deze prestegieuse prijs?

Het aantal keer dat ik een nominatie kreeg viel me tegen.

Dus je vondt dat je meer nominaties verdiende? Zo ja, hoeveel?

Inderdaad, ik had minimaal het dubbele verwacht! Dan had ik waarschijnlijk dubbel en dik gewonnen…

Het viel dus zeker tegen dat je niet gewonnen hebt, hoe voelde het toen je besefte dat je zelfs niet in de top-3 stond?

Feit het dat ik net zoveel stemmen als Hubinho1 had deed bij mij wel de das om, toen had ik echt zo iets dit is doorgestoken kaart.

Dankje martijn5 voor dit intressante interview.

Dan laten we nu de losers achter ons, en gaan over naar de top-3 van de “LUL van het jaar”. De spanning was er heel de avond te snijden, om kwart over 12 werd uiteindelijk de knoop doorgehakt en de winnaar bekend gemaakt. Ongelofelijk, de winnaar van de prijs is traag begrip himself! traag begrip sprong een gat in de lucht en kon zijn vreugde niet op. traag begrip stond net zoals martijn5 te popelen om een interview te geven over zijn glorieuse overwinning.

Je bent nu officieel de “LUL van het jaar”, hoe voelt dit?

Ik voel me geweldig, zelfs in mijn stoutste dromen had ik dit niet durven hopen. Ik wil graag iedereen bedankten die op me gestemd heeft.

Sommigen zeggen dat er bedrog in het spel zit, omdat jij de organisator bent van deze prestegieuse award. Wat is jouw reactie hierop?

Ik heb deze contest gemaakt via een poll, deze kan ik niet bewerken of vervalsen. De mensen die dit beweren zijn blijkbaar niet zo goed op de hoogte van poll’s en de werking hiervan.

Een eerlijke winnaar dus, dat is fijn om te horen. Hoe bevalt het je trouwens om jezelf te interviewen?

Echt geweldig, op deze manier kan ik zelfs al een antwoord verzinnen voordat de vraag nog maar gesteld is. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dankje voor dit geweldige interview heer en meester, LUL van het jaar traag begrip.

Rockenfeller en A Lontra‘s buurman moesten het doen met een gedeelde tweede plek. Even uitzoeken hoe zij hierop reageerden.

Rockenfeller, hoe voel je je erbij dat je slechts een gedeelde tweede plek hebt behaald?

Ik had gemikt op de eerste plek, maar voor de nummer één moet ik helaas een grotere lul worden. Ik ben dus alvast aan het oefenen!

A Lontra, je buurman heeft helaas niet gewonnen. Wekt dit bepaalde gevoelens op?

*A Lontra loopt huilend weg, de emoties overstijgen hem even*

Hubinho1, als ik het goed begrijp ben jij de soulmate van A Lontra, hoe gaat hij om met dit toch wel nipte verlies?

Hij is er helemaal ondersteboven van, hij is ineens hele rare dingen gaan doen, helemaal van de wap. Zo ging hij ineens het Eurovisie Songfestival kijken. Zijn ertsprijs ging omlaag naar 5,75 I-Shell. Het gerucht gaat zelfs dat hij zelf een piano heeft gekocht, zodat hij volgend jaar zelf lul van het jaar kan worden. Zoals je merkt gaat het niet goed.

Dat kan ik zeer goed begrijpen, net naast deze prijs grijpen kan rakend en frustrerend zijn. De buurman van A Lontra was inderdaad genomineerd omdat hij om 2 uur ‘s nachts piano speelde.
Hubinho1, als ik het goed begrijp heb jij jezelf genomineerd? Waarom deed je dit en wat vind je van het resultaat?

Nou iedereen weet dat ik een lul ben, en ik wil aan alles mee doen, dusja ik moet toch wat. Ik was wel teleurgesteld dat martijn5 schijnbaar net zo’n grote lul is als ik. Ik had graag mijn grote voorbeeld verslagen.

Dank je voor dit interview Rockenfeller, A Lontra en Hubinho1.

Dan is het nu tijd voor de kleinste lul van het jaar, de armzalige Peckkoo had slechts 1 stem!

Peckkoo, hoe voelt het om slechts 1 stem te behalen?

Het ergste is nog dat het wel zelfs me eigen stem was XD

Dus als ik het goed begrijp voel je je echt de lul nu? Echter wel niet de “LUL van het jaar”.

Dat dus

Bedankt voor dit interview, volgend jaar beter!

Peckkoo is helemaal van slag, daarom laten we hem even bekomen van dit armzalige resultaat. Zo, dit was de “LUL van het jaar 2015”. Ik hoop iedereen volgend jaar weer te zien voor een tweede editie van deze prachtige prijs. We onthouden vooral dat de winnaar van dit jaar traag begrip is, en dat Peckkoo er niets van bakt! See y’all next year, ajuus!