Voorafje

Een erg vroege editie, zo in het begin van de 139e handelsperiode. Vanwege vakantie van de eindredactie is besloten deze editie wat naar voren te halen.

Ook Tranqer leek dat goed uit te komen, want in Digitaliƫ zijn momenteel de inschrijvingen voor het schietfestijn Last Man Standing in volle gang. Inschrijven daarvoor kan nog tot dinsdag 14:00 uur. Hij zou hiervoor een leuke samenvatting geven, en wat meer informatie over de regels en het spelverloop, maar vanwege een vroege boete door het CBI (lees hierover elders in deze editie meer) is zijn artikel helaas niet meer door de redactie ontvangen.

Zo vroeg in de handelsperiode is er nog maar weinig gebeurd. De Cyberische politiek moet nog opstarten en kan rustig wennen aan het nieuwe wetboek, waarop ondertussen de eerste wijzigingen al op handen zijn. De handel lijkt meer dan eens geconcentreerd op elektronica, waardoor de goudtekorten in Cyberiƫ al snel aan het licht zullen komen: dit ondanks de groei van Kronenburg naar meer dan 10.000 kavels! Ondanks de enorme voorraden olie en goud, heeft de stad moeite om mee te komen met Zwollar en Roebelarendsveen. De stad lijkt de mentaliteit van YenVille over te hebben genomen: een plek om ontspannen wat met je geld te brassen. Maar dan zonder gedoe van de al een tijd niet meer geziene familie Alvarez.

Vanwege de vakantie van de eindredactie is er deze keer geen interview met traag begrip, de winnaar van vorige periode, beschikbaar. Uiteraard staat het iedereen vrij om alsnog zijn verhaal af te nemen en te publiceren! Wel heeft de redactie een artikel ontvangen omtrent de mijlpaal van meer dan 1 miljoen I-Shell nettowaarde. Er wordt in het artikel vooruitgeblikt naar wat er in de toekomst zoal mogelijk gaat zijn.