Het Profiel van… Kippenhok97

Voor dit Profiel van… gingen we op bezoek bij iemand die het afgelopen jaar al eens Most Wanted Criminal was en daar best trots op is. Niemand minder dan Kippenhok97 wuift ons lachend toe als we het restaurant binnenstappen. Ik voel me een stuk minder veilig bij het pistool dat losjes naast zijn glas op tafel ligt na zijn eerste antwoord…

Rats!: Hoe zou je jezelf in 3 woorden beschrijven?

Kippenhok97: Crimineel, kluns, voedsel.

R: Op een schaal van 1 tot 10, hoe succesvol vind je de economische prestaties van jouw land en waarom?

K: Dat verschilt enorm per handelsperiodes. Een aantal handelsperiodes terug was met name El Peso goed op dreef. Inwoners waren actief en er werd flink gehandeld. Nu zakt dat wat in maar staat Monapoli op. Ik denk dat dit land zeker wel een dikke 8 verdient.

R: Zelfde vraag, maar dan op cultureel vlak?

K: Ik vind de cultuur hier binnen Digitaliƫ heerlijk. Ik houd wel van de criminaliteit en de spanning die erbij hangt. Maar dat verschilt natuurlijk per inwoner of je een beetje van de schiet-cultuur houdt. Ik geef deze cultuur graag een 8.

R: Welk hoofd van staat vind je het meest capabel en waarom?

K: Binnen de Federatie weet ik niet precies. Ik ben alleen onder leiding en leider van Digitaliƫ geweest. Binnen Digitaliƫ moet ik toegeven dat er veel leiders geweest zijn, en ik niet echt bij 1 leider had van: man gooi de kroon weg je bakt er niks van. Dat komt waarschijnlijk omdat zo iemand de kroon niet snel te pakken krijgt.

R: Wie is in jouw ogen de grootste inwoner van de Federatie, die op dit moment nog actief is?

K:De grootste speler vind ik op dit moment toch wel Switzisch, hoe hij bezig is om Monapoli weer op de kaart te krijgen vind ik prachtig. En al helemaal omdat het hem aardig lukt volgens mij.

R: Welke inwoner uit het verleden zou je echt eens graag terug zien?

K:Dat is toch wel mijn oude maatje wichard. Met wichard heb ik mega veel crimes mee gedaan en belachelijk veel gelachen. Leuke bugs uitgevonden omtrent jatten en het uitvinden hoe en onder welke situaties je het beste crimes kan doen.

R: Wat is het beste advies dat je kan geven aan ambitieuze criminelen?

K:Dat zijn er zoveel: nettowaarde laag houden voor niet al te hoge boetes, altijd kijken of er officieren aanwezig zijn en ga zo nog maar even door.

R: Elke yin heeft zijn yang, wie is de jouwe?

K: Eigenlijk heb ik meerdere yangen. Jammer genoeg is er 1 die wat minder actief aan het worden is, en dat is de machtige Tranqer natuurlijk. Wat die vent gedaan heeft hier binnen de Federatie is prachtig. Verder is hubinho een yang van me waar ik altijd op kan rekenen.

R: Wat vind je persoonlijk je eigen, mooiste prestatie?

K: Mijn mooiste prestatie is toch wel het bankrupten van Federal Coordinator! Dat blijft iets waar ik trots op ben. Dit heb ik trouwens niet alleen gedaan maar met een groot aandeel van Tranqer.

R: En de bonusvraag: wiens profiel zou je graag eens in The Miniconomist zien?

K: Ik zou eigenlijk nasi wel eens in de TMC willen zien, succes daarmee!

Noot van de redactie: dit artikel is gedurende periode 146 reeds ingezonden.