Open brief aan de President van Cyberië

Dear Mr. President

Waar ik vorige week nog mijn best wou doen om het bestuur van ons land in een positief daglicht te stellen, heb ik deze week geen enkel punt gevonden om deze tendens verder te zetten.

Aan u als president zou ik u willen vragen toch eens naar het werk van uw kabinet en gouverneurs te kijken.
Ik zal u hieronder reeds enkele heel interessante wetsovertredingen mededelen.

Laat ons beginnen met uw vice president: welke zoals zichtbaar in het Achterkamertje wel degelijk de subsidies volgens zijn uitgeschreven richtlijnen uitbetaald. Maar de salarissen voor de 2de week lijkt hij echter vergeten uit te betalen wat een overtreding is op Art 5 Lid 1 van de wet.

Maar dit is maar klein bier in vergelijking met de overtreding op art 5 lid 3 van de wet welke ook in de richtlijnen van de vice president staat. Uw vice president zelve heeft een bank opgericht in het begin van de handelsperiode maar heeft deze maar beveiligd met 1 alarm ipv de benodigde 2.
Als voorbeeld voor de maatschappij lijkt het me toch maar logisch dat deze ook 2 alarmen zou hebben. Krijgt deze dan ook de dagelijkse boete van 1000 ISH zoals omschreven in zijn eigen richtlijnen?

Aangaande uw wetswijziging aangaande de noodzakelijkheid van een Officer diploma te hebben om deze functie te mogen uitvoeren ben ik het nog steeds met u eens. Maar hiervoor moeten de inwoners natuurlijk wel de kans hebben om dit diploma te behalen. En daar komen we tot een volgend knelpunt in uw regering.

Tot op heden is er nog geen enkel examen afgenomen deze ronde en zijn er enkel diploma’s verlengd van bestuursleden. U wil met een nieuw wetsvoorstel geld vragen aan andere landen om examens af te nemen voor hun inwoners, maar uw onderwijssysteem is momenteel ook naar 0 gezakt. In andere landen heeft de Federale overheid hiervoor in het verleden het onderwijs management systeem ingetrokken. Zelfs met steun van de gouverneur van Kronenburg heb ik tot op heden nog geen examen Officer kunnen afleggen.

En dan is er nog het fameuze wetsartikel 7C Lid 5, de inactiviteitsnorm, 2 van uw 3 gouverneurs blinken uit in overtredingen op deze regel. Vooral de heer el-capo, van hem kan ik in totaal 2 post terugvinden. 1 dat hij akkoord gaat met zijn aanstelling tot gouverneur en jawel nog 1 post om subsidie aan te vragen voor zijn winkel. Dit lijkt me toch absurd weinig activiteit voor een gouverneur. Ook hebben 2 gouverneurs de stemming voor VO 3 gemist, dit is geen overtreding van de wet vermits ze maar 1 stemming gemist hebben maar het is toch ook een duidelijk teken aan de wand.

Ik zou u dan ook willen vragen om Artikel 5 lid 4 van de IL te overwegen en artikel 7C Lid 4 aangaande de salarissen toe te passen voor inactieve periodes.Een motie van wantrouwen tegen het bestuur van dit land zou logisch zijn, maar dit kunnen wij als burgers van uw land natuurlijk niet doen.

Meneer de president, slaap zacht.