Federal Tribunal neemt vliegende start

Author : Sesam

<i>(Cashwijk) Een aantal nieuwe gezichten vervoegden het Federal Tribunal. Sinds een aantal rondes was er nog maar weinig activiteit te bespeuren in het gebouw van de Federal Tribunal. De laatste wapenfeiten waren broodnodige updates van het wetboek, maar ondanks de hiaten in de wet bleven de adviezen van het tribunaal sindsdien uit.</i>

Deze ronde belooft alvast anders te worden. Het verse bloed zette alvast stevig de beuk er in met twee voorstellen op één dag tijd: een (vermeende) inbreuk op de Internationale Grondwet in het Wetboek van Guilderland zorgt er volgens Sesam en Could Be You voor dat slechts 7 van de 208 spelers gerechtigd zouden zijn deel te nemen aan de verkiezingen.

Maar ook de inactiviteit van het International Court wordt meteen aangepakt: enkele veteranen pleiten er voor dat het Tribunaal een nieuwe voorzitter naar voor moet schuiven om Bleech te vervangen, aangezien Bleech vooral actief is als Federal. Op het moment dat dit artikel geschreven werd waren er nog geen (publiekelijke) kandidaten voor het ambt.

Met twee stevige voorstellen op één dag tijd belooft het een politiek wel érg actieve ronde te worden in de Federatie. Benieuwd of er ook daadwerkelijke veranderingen van komen, of of inactiviteit het zoals vanouds haalt op vernieuwing.