Regering voortvarend van start

De nieuwe regering, bestaande uit President The Eyes en Ministers Dudel en Troel, is voortvarend begonnen aan de nieuwe handelsperiode. Het lijkt een ronde te worden waarin veel fouten en gaten in de wet aangepakt worden.


Volgens Minister en Vice-President Troel kan het nooit de bedoeling zijn geweest dat een Internationaal Akkoord voor tien rondes door één persoon afgesloten kan worden zonder dat iemand daar wat tegenin kan brengen: “Op dit moment is dat allemaal nog mogelijk, maar dat is natuurlijk waanzin. Dit legt teveel macht bij één persoon. Het is alsof ik een wetsvoorstel zou doen waarna de wet enkel nog te wijzigen is met mijn goedkeuring. Bij nader inzien klinkt me dat wel goed in de oren trouwens, ik zal daar eens over na gaan denken.”
De eerste wijzigingen van de wet zijn al goedgekeurd door de volledige regering. Het gaat dan onder andere om het verplichte aantal officers in het land en het uitschrijven van aanvullende wetgeving voor Ministers die daarnaast Vice-President zijn. Daarnaast zijn ook de eerste verordeningen al uitgeschreven.