Regering benadeelt inwoners

Zoals de titel al vermeldt, de huidige regering benadeelt de inwoners, in het gemeentehuis en de burgerszaal zijn al verschillende woorden te lezen over de ergenissen over en weer tussen regering en mayor. In’t kort houd het geheel in dat de mayor en inwoners benadeeld worden door de minister en president en dat dit vervolgens ontkend wordt.
De regering heeft besloten budgetten voor gebouwde stukken te verschaffen, zinloos, maar als men dat bedacht heeft, prima, het levert enkel een vertraging op naar de inwoners toe, maar dat maakt ons niks uit toch.
Vervolgens verschijnt er aanvullende wetgeving, welke luidt:
Verordering:
<b><i>Het volgende punt in de wetgeving wordt aangepast:

Artikel 4, Paragraaf 3b:
Er mag maar 1 speler zijn met het beroep officer.

Het wordt veranderd naar:
Er moeten 5 spelers zijn met het beroep officer. Wanneer de mayor hier niet aan voldoet ontvangt hij geen salaris, bonus en wordt hij gekort op het stadbudget.

De verordering zal ingaan 24 uur nadat de meerderheid van de regering instemt met deze verordering en de verordering hier op de newsfeed is gepost.</i></b>

Worden daar wij inwoners even een hak gezet door een minister en president welke teacher zijn.. want de betreffende minister heeft inderdaad gekort op budget, of beter gezegd, geen ene moer meer uitgekeerd….
Maar daarom een hak gezet…. van de betreffende minister heeft de mayor immers een lijst gekregen met 14 inwoners in cashwijk die een officer diploma hebben… nameljk:

6039, bonanza, Could be You, Federal Assistant, Federal Manager, Joost007, Mjello, Oxigeon, Peedy, Podje, Queenie, Remcowouter, The Eyes en Troel..

Ruim de keuze volgens de betreffende minister, koppige mayor die niet wil volgens de president…
natuurlijk zoals altijd is daar het gelijk… maar

Bonanza, Could be You, Federal Assisatant, Federal Manager, Remcowouter The Eyes en Troel kunnen echter al niet, zij hebben een ander beroep. Maar achja, dan heb je nog de keuze uit 7, ruim voldoende toch.

Echter Oxigeon mag al niet, die is niet actief, o wacht Queenie is ook niet actief…,Peedy ook niet. maar achja, dan blijven er nog 4 over… immers, aan hen kun je niet vragen of ze willen, dus mag het niet. het wordt zelfs klakkelooos aanstellen genoemd.

Criminals mogen ook niet, dus begin ronde konden we Mjello ook afschrijven, gelukkig houden we dan nog 3 mogelijkheden over…

van de overige drie was er een die geen intresse had in officer als er ook daadwerkelijk gewerkt moest worden bij een beroep…

Simpel gezien, is dis 5 echt onmogelijk, en gezien onze minister toch al aan het korten was( niks meer in de kas stoppen) was dus overduidelijk dat 2 of 3 ook zinloos was… aar nog steeds volhouden dat de mayor niet wil natuurlijk.. cijfers liegen neit, maar het is de schuld van de mayor…

Inmiddels was er in het paleis een topic geopend door de President:
<b><i>Het is de mayor ondertussen al bijna 7 dagen neit gelukt om de minimale hoeveelheid officers aan te nemen. Ondertussen is hij vooral erg druk om dit probleem in de schoenen te schuiven van de MvF.

Is het handig om de strafeisen verder aan te scherpen? Het inhouden van salaris, bonus en korten op stadsbudget. heeft nog geen effect, Dan zal Could be you het zelf maar moeten voelen in d eportomonee dmv boetes.

Een minister reageert daarop: er is op dit moment helemaal geen sprake van inhouden van salaris en bonus, aangezien iedereen dat pas aan het einde van de ronde uitbetaald krijgt. Ik denk dat het geven van boetes vanwege het willens en wetens niet willen voldoen aan gestelde eisen een goede zet zal zijn. Op de een of andere manier blijft deze burgemeester maar naar anderen wijzen zonder zijn eigen inzet eens tegen het licht te houde….</i></b>

UUhm,…,…

minster president en Mvf….. u bent beide teacher in de school, u bent vertegenwoordiger.. en u bedenkt deze dreigementen, terwijl u vanuit uf professie geacht wordt te begrijpen dat 5 officers echt onmogelijk is zolang er geen beschikbare personen met officer diploma zijn…. 

u zult dan ook wel niet begrijpen dat dit opzettelijk en onterecht iemand in kwaad daglicht zetten is….

Vervolgens kot er 09-07 nog wel een melding in het gemeentehuis:

<b><i>Inmiddels hebben meerdere mensen zich aangeboden als Officer, maar ze zijn nog niet aangesteld. Ik had gehoopt dat je in ieder geval je best zou doen, maar blijkbaar vind je het allemaal wel prima, want nu kun je weer lekker de schuld op een ander afschuiven.
Er is op dit moment genoeg budget op nieuwe officer aan te stellen, zodra je twee of meer officers aangesteld zijn (volgens de huidige wetgeving), zullen ook achterstallige gelden voor zonneparken en parkjes uitgekeerd worden.

Dat er op dit moment niets uitbetaald wordt, heeft vooral te maken met de laksheid van de burgemeester en het lui achterover zitten en anderen de schuld geven van deze misere..</i></b>

wel, wel, wel.. je durft nogal…

1, je wilt nog steeds niet begrijpen dat 5 onmogelijk is, je benoemt bewust geeng etal, want verschillende officers is nog gene 5.. 
2 je biedt achterstallige betalingen aan bij twee of meer officers, maar beschrijft bewust niet dat’t alle betalingen inhoud.. gegeven je betrouwbaarheid en correctheid kan het dus ook om zakgeld gaan.. 
3 de volksvertegenworodigers maken nu de mayor uit voor laks, lui… niet toegevende  onmogelijke eisen te stellen, en vervolgens  beschiuldigen van onwaarheden.
4 er loopt in het paleis een topic om de mayor te korten, beboeten, inhouden.. 2 dagen voor het genereuze nietszeggende aanbod. IS’t nu een aanbod, een val, een dreigement…. De mayor vraagt zich of of de president en Mvf het zelf nog weten, en of van elkaar nog wel begrijpen… 

tot zover de officers… dan nog eens tukje over de minister, beter gezegd de Mvf… iets met kavels en wegen aanleggen…
Dwars blijven doen uit persoonlijke vete, niets willen en vooral geen duidelijke antwoorden willen geven… kort beschreven, de Mvf wou neit meewerken aan landsbelang en bepaalde kavels verkopen in landsbelang zodat er eerder betere kavels voor iedereen kwamen. u kunt de discussie lezen in’t gemeentehuis cashwijk..

uiteindelijk blijkt dus, dat de Mvf en President er alles aan gelegen is om het land te benadelen.. 
de bewuste kortingen van de mayor, zijn volkomen zinloos, het land heeft geld genoeg.. daarbij komt dat het touristenbudget ook met grote regelmaat gewoon helemaal op was. een goed beleid van onze vertegenworodigers had er voor kunnen zorgen dat er altijd touristenbudget zou zijn geweest. daarbij kot bovendien dat de Mvf natuurlijk niet wilde dat er meerdere mensen gunstige kavels zouden krijgen…. 

Ik geloof niet dat de huidige vertegenwoordigers de trosts van guilderland in zich hebben…

fijn is wel, dat met behulp van alle inwoners, welke natuurlijk gekort werden op ruime exports en aantal malen btw teruggave toch de mayor geteund heben met betreffende producten in de export om genoeg en gunstige wegen te verkrijgen(met vertagen natuurlijk).

dank u inwoners…