ikenco op koers voor rondewinst

Halverwege zijn dagelijkse rondje naar de plaatselijke snackbar maakte Federal Assistant vandaag de omzetstatistieken bekent. Van de 25 handelaren in de top-25 (Federal Government laten we even buiten beschouwing) wonen er maar liefst 19 in Cashwijk. En dat is te zien aan de stad: 26 megastores, 3 banken en 466 verdiepingen aan wolkenkrabbers zijn er verrezen. Ter vergelijking, Coinville telt 2 megastores, 0 banken en een schamele 27 verdiepingen aan wolkenkrabbers.Voor het snelle geld moeten handelaren dus in Cashwijk zijn. Negen inwoners mogen zich nu al feliciteren met meer dan 1 miljoen ISH aan omzet. De belangrijkste gegadigden voor de eindoverwinning handelen zoals vanouds in hout, ijzer en/of steen. 6039 heeft als energiehandelaar een omzet van 2,4 miljoen ISH en ijzerhandelaar el-capo doet het met 2,0 miljoen ISH ook niet slecht.De absolute tophandelaar van dit moment is echter ikenco. Hij verkoopt ijzer á 10,50 ISH en plastic á 6,30 ISH met zijn MV’s en handelt persoonlijk ook nog in steen (á 6,30 ISH). De gecombineerde omzet bedraagt liefst 3,19 miljoen ISH bij elkaar. Concurrenten zullen inmiddels ongerust zijn… is ikenco nog van de overwinning af te houden?