Snoept el-capo morgen van de champagne?

In de eerste editie van deze krant werd ikenco nog als winnaar getipt, maar inmiddels lijkt er een nieuwe topkandidaat: el-capo. Volgens de omzetstatistieken van afgelopen woensdag heeft de heer el-capo een omzet van 14,63 miljoen ISH. Hij laat daarmee naaste concurrenten 6039 (10,63 miljoen) en mof6888 (9,50 miljoen) ruim achter zich. Voormalig frontrunner ikenco is weggezakt naar een 15e plaats qua omzet (2,97 miljoen) en lijkt geen rol van betekenis te spelen.El-capo rekent zichzelf nog niet rijk: ‘Ik maak een kans, maar de mysterieproducten kunnen nog wel eens alles op z’n kop zetten’. In de laatste FED200 trekking wordt de waarde van het mysterieproduct bepaald. Bij een oneven cijfer is het product 200 ISH waard, bij een even cijfer 200.000 ISH. Nogal een verschil dus, maar hoeveel el-capo ervan geproduceerd heeft blijft nog even geheim. ‘Het kan nog een nek-aan-nek race worden, afhankelijk van de trekkingsuitslag’, aldus el-capo.Naast een goed lopende ijzerhandel beschikt el-capo ook nog over MV’s voor de productie van steen en camera’s (niet opgenomen in de statistieken).