Cashwijk in recessie

 Cashwijk: Om “diepe recessie” te voorkomen zijn dringende maatregelen noodzakelijk, zeggen Cashwijk-tophandelaren.

Tijdens het webinar voor journalisten over de EU-meerjarenbegroting (meerjarig financieel kader, MFK) en het Europese economische herstelplan verwelkomden de EP-leden het recente Frans-Duitse voorstel voor een herstelfonds van 500 miljard euro. Ook herhaalden zij het EP-standpunt met betrekking tot een Europees herstelplan, vastgesteld tijdens de plenaire vergadering van 15 mei.De minister van financien, Plastic Dame, zal binnenkort een nieuw voorstel voor een herstelplan presenteren. TMC-redactie kon het plan al inkijken. Opvallend genoeg rept de minister met geen woord over de recessie, en spreekt ze over een gecontroleerde power boost. Of het gaat om doordachte strategische zet of net complete waanzin, moet nog blijken. Kwatongen beweren dat de recessie Plastic Dame ten goede komt, om de rondewinst te verzilveren. (noot van de redactie: Plastic dame is king of the hill) (noot 2 van de redactie: Plastic dame probeerde de publicatie van dit artikel te verbieden via een verordening)

6039, mayor van Cashwijk waarschuwt luidop voor de verslechterde economische situatie en dringt aan op snel ingrijpen: “We zitten nog steeds een omvangrijke toren crisis en we beseffen dat deze langzaam maar zeker verandert in een zware recessie. De komende dagen en weken moeten we bepalen hoe we solidariteit en verantwoordelijkheid met elkaar kunnen verzoenen. […] Als we de recessie niet zo snel mogelijk een halt toeroepen, kunnen we geconfronteerd worden met wat ik noem een nieuwe financiële orkaan”.

Could be You, benadukt dat Cashwijk het hedendaagse centrum van de fondsen blijft. Budgetten worden opgepot en fondsen worden aangelegd, in plaats van voluit torens te bouwen. Could be You omschrijf de huidige generatie handelaren als zakkenvullers, voor wie “ondernemen” en “investeren” scheldwoorden zijn. Ondertussen vond hij een gelijke met jeroentje312 en gingen de twee heren creatieve oplossingen zoeken, door internationale handelsakkoorden te sluiten met handelaren in Coinville.
AchtergrondTerwijl Coinville floreert met een aandelenkoers boven 1400 ISH, zakte het aandeel van Cashwijk zonet tot onder 400 ISH. De TMC redactie kon de bank papieren van Cashwijk inkijken en deed de opmerkelijke bevinding dat er meer dan 2,5 miljoen aan fondsen in de banken ligt. Met 9 handelaren van Cashwijk in de top10 omzet (bron: club MC cup), vertrok Cashwijk als een sneltrein uit de startblokken. Door de massale leegstand in torens, blijven investeringen achterwege en ligt de handel voor de tweede dag op rij stil. Of deze recessie de eindscore zal beinvloeden, zal nog moeten blijken.