Schietpartijen in Guilderland

U kent het vast wel schoten s´nachts waardoor u zomaar opeens wakker schrikt. Dit gebeurde een paar dagen geleden in Cashwijk. De politie draait momenteel overuren in Guilderland. En waarom? Om eenn simpele reden. handelaar Peedy had iets gedaan dat niet door de beugel kon. Daardoor kwamen COE, SIemenrey en The King 2 regelmatig in Guilderland op rooftocht om de schade die Fortuna geleden heeft in te halen. Met als gevolg duizenden ish schade. Vooral door berovingen en de bommen die gelegd werden. Daarnaast werd uit wraak ook Peedy doodgeschoten met maar liefst 29 schoten in zijn rug. De dader van deze actie is vooralsnog onbekend. Al met al een roerige tijd in het meestal rustige Guilderland.

Gelukkig heeft onze burgemeester 6039 het tij weten te keren. Hij stelde gelijk na de dood van Peedy twee nieuwe officieren aan.
Dit zorgde voor zo´n 80% minder criminaliteit erna. Ook 5986 onze trouwe president werd actief. Hij schreef een beloning uit van 25000 ish voor de tip die lijdt naar de dader die Peedy heeft doodgeschoten.

Tussen al deze gebeurtenissen ging de handel dag en nacht door. Helaas was het netto besteedbaar inkomen van de burgers erg verminderd. Dit zorgde voor minder budget voor alle handelaren. Gelukkig waren enkele handelaren zo slim om in aandelen te investeren die met forse winsten van de hand werden gedaan. Daarnaast gingen de handelaren samenwerken en gingen de meeste handelaren veel shops maken en werd er fors geinvesteerd in vastgoed o.a. hoge flatgebouwen met luxe kamers. Hierdoor kwam de handel tot grote hoogte met record omzetten als gevolg. Handelaren zoals onze burgemeeste 6039 zetten miljoenen ishes om. Hierdoor ging Guilderland weer meedoen met de top van de wereld. Momenteel is het een van de rijkste landen ter wereld!