Miniconomy in januari van start

Auteur: onze redactie

De afgelopen maanden is er bij ActieWeb hard gewerkt aan de ontwikkeling van een unieke online game. Miniconomy is een spel waarbij handelen centraal staat. De naam is een verbastering van `economy` en geeft aan dat het hier om een economie in het klein gaat. Iedereen zal in het spel overeenkomsten zien met de werkelijkheid: zo kunnen spelers winkels bouwen, het dievenpad opgaan, allianties sluiten, berichten versturen, en zelfs moorden plegen is een mogelijkheid van het veelzijdige spel. Miniconomy kun je online spelen met collega`s, vrienden en familieleden. Economisch inzicht is niet noodzakelijk, maar kan wel nuttig zijn. Het spel gaat op 1 januari 2002 van start en duurt circa 3 maanden. De winnaar (de speler met het hoogste saldo) ontvangt een leuke prijs.

Leave a Reply