Extra opties, leuke prijzen

Auteur: redactie

Vandaag is de eerste echte spelronde begonnen van Miniconomy, the online trade game. Vanaf nu zullen honderden deelnemers 6 weken lang strijden om de rijkste en dus meest succesvolle inwoner van Cyberi� te worden. Naast de status die hiermee behaalt wordt krijgt de winnaar twee fantastische prijzen: een jaarabonnement op een blad naar keuze (PCM, Power Unlimited, Internet Idee of Computer Idee), plus een webcam van Terratec!

De nieuwe spelronde kent twee belangrijke nieuwe opties. Ten eerste kunnen spelers zich verenigen in een club, waar men gratis berichten kan plaatsen. Uit eerdere reacties bleek dat veel deelnemers behoefte hadden aan een plaats op de site om gezellig te babbelen of strategisch overleg te laten plaatsvinden. Een club, die 500 I-Shell gaat kosten om op te richten, biedt al deze mogelijkheden.

Daarnaast is het vanaf heden mogelijk om te handelen in aandelen. Als richtlijn voor de koersen gelden de volumes van aanbod en vraag in de verschillende steden. Zie het bericht ‘Eurodam opent eerste effectenbeurs’ voor meer informatie over de handel in aandelen.

De veelgehoorde klacht over massale overtreding van artikel 1 van het Cyberisch Wetboek lijkt nu zo goed als opgelost. Fanatieke ‘farmers’ (spelers met meerdere accounts) zullen zien dat de mogelijkheden tot vals spelen zeer beperkt zijn. Alle deelnemers kunnen erop vertrouwen dat de overheid actief blijft in het opsporen van criminelen. In een reactie gaf zij te kennen dat ‘de winnaar van de komende spelronde een deelnemer met schone handen zal worden’

Leave a Reply