Eerste ziektekostenverzekeraar opent haar deuren

Auteur: Redactie

Dat de Cyberische overheid gecharmeerd is van particulier initiatief bewees zij zaterdag j.l. door de speler ‘Aegon’ als eerste een licentie te verschaffen voor het opstarten van een verzekering. De overheid beloofde zelfs bij te springen door de nodige informatie kosteloos te leveren. Een eerste stap naar een diensteneconomie?

‘Aegon’ is een dochteronderneming van de fanatieke speler ‘Albert Heijn’ die zijn initiatief vaart gaf door het oprichten van een speciale club en het uitvoeren van een marketingcampagne via sms. Voor de licentie, die hem het recht geeft verzekeringen af te sluiten, betaalde ‘Aegon’ eenmalig 300 I-Shell. De overheid gaf in haar reactie te kennen dat er nog 4 licenties te verkrijgen zijn in deze ‘pilot’. In een later stadium zou er dan een instelling moeten komen die de controle op zich neemt.

De verzekering van ‘Aegon’ richt zich op slachtoffers van schietpartijen. ‘Kogelvrije vesten aanschaffen is niet langer nodig, want de verzekering betaalt de ziektekosten’, aldus de oprichter die verzekerden wel wijst op hun eigen risico van 100 I-Shell. Ge�nteresseerden kunnen de volgende site raadplegen: http://members.home.nl/tom.smulders of zich richten tot de overheid voor de aanvraag van een soortgelijke licentie.

Leave a Reply