Kronadax in de plus

Auteur: Financi�le redactie

Op de effectenbeurs in Eurodam is de Kronadax de afgelopen 24 uur met 8,5% gestegen. Het fonds noteerde vandaag 128 I-Shell na een week waarin het aandeel nauwelijks schommelde. Het YRF verloor opnieuw en is in 4 dagen tijd maarliefst 30% in waarde gedaald.

Ondertussen hebben Cyberische beleggers steeds meer behoefte aan informatie die zij kunnen gebruiken voor het voorspellen van koersen. Ook zoeken zij steeds meer samenwerking wat zich uitte in het oprichten van 2 aandelenclubs: Beursinformatie en Aandelenbond. Hiermee lijkt men in te springen op de rendementen die voor iedere belegger te behalen zijn.

Beursanalist Benrichard was verbaasd over het tijdstip van de dalingen van het ZWF en YRF. Benrichard: Na analyses van de koersgang was het mij duidelijk dat de voornaamste fondsen (EEX, EPSX, ZWF en YRF) de stijgingen van afgelopen week niet lang konden volhouden. Mijn anticipatie was dat de beurzen pas in week 2 zouden crashen. Verder gaf hij aan te verwachten dat de volatiliteit van de koersen af zal gaan nemen, behalve die van het Zwollar Fund. Meer informatie is te vinden in de club Beursinformatie.

Leave a Reply