Interview met Darkfoggy

Auteur: Flying Dutchman

Hoe lang ben je al inwoner van Cyberi�?
Ik woon hier nu een aantal weken en ik zal zeker nog een tijd hier blijven wonen!

Wat vind je van het land?
Het is wel een fijn land om in te leven, alleen het is er wel erg gevaarlijk, er worden vaak aanslagen gepleegd en er zijn ook veel diefstallen. Maar de handel bloeit in Cyberi� en dat is mooi. Wat wel een nadeel is, is dat de bewoners niet zo erg gelijk zijn verdeeld over alle steden.

Wat denk je dat de overheid zou kunnen doen om de criminaliteit te laten afnemen?
Ik vind dat mensen die illegale activiteiten ondernemen zwaarder gestraft moeten worden, dit zou een goede oplossing zijn naar mijn idee. Ook moeten mensen die anderen proberen te vermoorden veel vaker gepakt worden. Mensen die neergeschoten zijn moeten een claim in kunnen dienen bij de dader.

Je bent de politiek ingegaan, waarom precies?
Omdat ik vind dat er veel verbeterd kan worden in de Cyberische maatschappij. Als we hier samen over kunnen beslissen worden er waarschijnlijk goede besluiten genomen. Ik ben lid van de CVP geworden, omdat ik vind dat het partijprogramma aansluit bij mijn mening.

Wat zou je graag verbeterd zien?
Iets heel belangrijks is dat er een parlement moet komen waar iedere partij na verkiezingen een aantal zetels krijgt. Hier kan dan besloten worden wat er veranderd zou moeten worden.

Dan tot slot, wat is je doel voor de toekomst?
In de aankomende weken ga ik weer intensief handelen, ik blijf partijadvocaat en ik hoop in het parlement te komen. Ik hoop dat de CVP de verkiezingen wint. Verder wens ik iedereen veel succes in de komende handelsweken!

Leave a Reply