Dodelijke aanslag Hoge Rechter

Auteur: Redactie

G-zus, tot nu toe de enige rechter in het Gerechtshof, is afgelopen dinsdag doodschoten voor de deur van zijn gerechtsgebouw. De dader, gts is vermoedelijk een handlanger van de eerder op de dag veroordeelde 3dots. De overheid zoekt dan ook vooral in zijn richting en denkt te stuiten op een enorme farm.

Rechter G-zus stond bekend als een onverbiddelijke vakman die veel initiatief nam. Met zijn strikte beleid in het Gerechtshof haalde hij veelvuldig het bloed onder de nagels van de gedaagden vandaan. Dit laatste feit kostte hem naar alle waarschijnlijkheid het leven.

Een dag later keerde de onrust terug bij de Cyberische Elite toen topondernemers Richard, Dhr Fortuyn en SunPacific neer werden geschoten in hun woonplaats Eurodam. De daders werden gearresteerd en samen met andere leden uit hun farm uit Cyberi� verwijderd. Ook de lijsttrekker van CSP, Peter, werd getroffen door enkele kogels, maar overleefde de aanslagen.

De overheid heeft het beheer van het Gerechtshof overgenomen en strafte direct een herrieschopper. Voorlopig is het niet mogelijk in hoger beroep te gaan.

Leave a Reply