El Peso blijft in trek

Auteur: Redactie

Wapenhandel wordt er gedoogd en op elke hoek van de straat wordt je aangesproken door malafide ondernemers. En toch heeft El Peso na Eurodam de meeste inwoners. 923 ondernemers zoeken hun heil in het dorpje waar topbedrijven als Q8 en Ghenis de macht hebben overgenomen van duistere figuren als R.Mendoza en Don Corleone.

Eurodam blijft volgens statistieken van Cyberia Data Systems (CDS) de metropool van Cyberi� met 2274 inwoners. Hiermee komt de bevolkingsdichtheid op 9 (aantal inwoners per 1000 squsts). El Peso daarentegen kent een bevolkingsdichtheid van 37, maar het aantal winkels is met 189 relatief laag (Eurodam: 750). Het meeste winkels per inwoner staan in Roebelarendsveen (207 winkels en 615 inwoners).

De meeste ruimte vindt men in het burgemeesterloze Bahthoevedorp met een bevolkingsdichtheid van 9 en een beperkte aanwezigheid van mega-magazijnen. Zodra het niet meer mogelijk wordt grond buiten de stad te kopen en de prijzen dus gaan schommelen valt te verwachten dat Bahthoevedorp populairder gaat worden.

Leave a Reply