Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

Onder de projectnaam Marketing: een must zijn enkele handelaren van het politieke Improvement een onderzoek gestart naar de mogelijkheden voor winkeliers om beter onder de aandacht te komen bij hun klanten. Tot op heden werden winkeliers, bankiers en verzekeraars beperkt in hun marketingmogelijkheden. Zo hadden reclame-uitingen een maximale grootte en hadden zij nauwelijks invloed op de positionering in het winkel-overzicht. Vanaf oktober wil de commissie dat winkeliers elkaar oneindig lang kunnen beconcurreren met marketinginspanning.

Na forse stijgingen eerder deze week is de Eurodam Exchange Index sinds gisteren weer in een dalende trend terechtgekomen. De Kronadax bereikte vandaag het dieptepunt van 85 I-Shell. De EPSX sloot boven de 100.

Topondernemer Haverhoek is zaterdagmiddag in zijn woonplaats Eurodam diverse malen beschoten. Dankzij zijn zware beveiliging raakte het parlementslid slechts licht gewond en kon na een korte opname in het hospitaal weer naar huis gestuurd worden.

Failliet: Easy Cash, Super Rente Bank, National Kronenburg, De Verzekeraar, verzekering online. De bezittingen van de bankiers en verzekeraars wordt verkocht.

Leave a Reply