Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

Het jongere broertje van CoI Richard, Biertje, is gekozen tot burgemeester van Eurodam. De ex-Parlementari�r kreeg tien stemmen meer dan concurrent Codemaster en treedt dus in de voetsporen van zijn broer. Het is onbekend of hij het beleid van Richard door gaat zetten.

Hiroshi Yamauchi, RAPTOR en joopsim zijn herkozen in respectievelijk Bahthoevedorp, El Peso en Roebelarendsveen. RAPTOR versloeg maarliefst 6 andere concurrenten en profiteerde van de extra subsidie die zijn stad kreeg als snelst groeiende stad.

Beans is na enkele weken afwezigheid weer terug op zijn oude stek als burgemeester van Zwollar. Hij bleef Natasha V met 4 stemmen voor en vertrekt uit het Parlement.

In het chique YenVille versloeg novix2 zijn concurrent joris1, die tevergeefs wekenlang campagne voerde. Kronenburg tenslotte, wordt voortaan geregeerd door MCmikeb.

Naar alle waarschijnlijkheid krijgen de 7 nieuwe burgemeesters de komende maand de mogelijkheid belasting te heffen. Zij kunnen zelf beslissen wat de heffingsvrije voet is en zo het beleid t.a.v. rijken bepalen.

Een mega-aankoop in de plaatselijke FES van El Peso door Haverhoek heeft een ongekende koersstijging veroorzaakt van de El Peso Exchange Index. Binnen 6 uur tijd steeg de index met ruim 200%, van 123 ISH naar 375 ISH. Ten gevolge van de stijging verdienden veel ondernemers bakken met geld, wat te merken is in het maandelijkse overzicht van rijkste inwoners (de Top 20). Het is onbekend of Haverhoek zelf ook zwaar in de stukken EPSX zat, want naar eigen zeggen heeft hij in diverse steden veel aankopen gedaan. De Overheid is de enorme koersstijgingen beu en beraadt zich over maatregelen.

Hoewel DC en WWBD op de valreep hun wettelijke status als politieke partij verkregen, viel 1 partij buiten de boot: APC. De APC was te laat met het indienen van een verzoek voor een wettelijke status. De APC staat voor Armen Partij Cyberi�. Voor het partijprogramma kunt u terecht op www.tommey.nl/apc.

Leave a Reply