Burgemeesters tonen eerste plannen (Vervolg)

Auteur: joopsim

Na een overleg van ruim 3 uur zijn de beide burgemeesters het eens geworden dat er iets aan deze mensen gedaan moet worden die de economie voor vele eerlijke ondernemers verpesten. Verder werd er tussen Beans en Joopsim nog gesproken over hoe het eenvoudiger zou kunnen worden om boetes en dergelijke uit te delen. Over dit plan zijn de 2 mannen nog in overleg over hoe het verder uitgewerkt moet worden. Ook Novix2 (YenVille) voelde wel iets voor dit plan liet hij Joopsim door de telefoon weten.

Nadat Beans afscheid had genomen van Joopsim met de woorden keep on fighting against the Farmers brak er een nacht aan waarin de burgemeesters overleg voerden met hun adviseurs over hoe de plannen op en top uitgevoerd konden worden.

De volgende dag was er een groot probleem betreffende een officier die in Roebelarendsveen woonde en officer was gemaakt door McMikeb uit Kronenburg. Joopsim (Roebelarendsveen) vond dit een vreemde zaak en nam contact op met de overheid om te vragen wat er met deze persoon gedaan moest worden. Waarop hij te horen kreeg dat deze officier onder zijn stad viel en dus van hem was. Hier op volgde overleg tussen McMikeb, BollieBeckham (de betreffende officer) en Joopsim. Uit dit overleg kwam naar buiten dat BollieBeckham officer mocht blijven en zelfs een dag later aangenomen werd als Chief Officer van Roebelarendsveen. Daarnaast werd bekend dat Kronenburg zich aansloot bij het samenwerkingsverband tussen Roebelarendsven en Zwollar.

De burgemeester van Bathoevedorp (Hiroshi Yamauchi) wil naar alle waarschijnlijkheid een zeer groen ambtsperiode neerzetten. Hij wil dit gaan realiseren door per vrachtwagen die in zijn stad komt minimaal 1 park te maken. Daarnaast gaan er de geruchten dat Hiroshi Yamauchi aan zijn laatste ambtsperiode bezig is en plant om bij de volgende verkiezingen een zetel in het parlement te veroveren als kroon op zijn werk de afgelopen jaren. Biertje, de burgemeester van Eurodam, wil zijn plannen voor de komende ronde liever intern houden, omdat hij al een zeer grote stad heeft wil hij geen steden van buiten af er bij hebben voor zijn officiers. RAPTOR uit El Peso heeft nog geen plannen bekend gemaakt omdat er een grote groep boze mensen voor zijn gemeentehuis staat die een verklaring wil waarom hij de eerste week op vakantie was en of dit van hun gemeentegeld af is gegaan.

Leave a Reply