Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

In een spannende strijd is voormalig Officer en SBC-politicus Tha Game Master gekozen tot burgemeester van Eurodam. Hij kreeg 35% van de stemmen en versloeg daarmee zijn concurrenten Boston Q (21%), Geert (19%) en Priest_TK. Kandidaten KE_VIN en Graeck kregen het restant van de stemmen.

Joopsim, Beans en [MC]mikeb zijn herkozen in respectievelijk Roebelarendsveen, Zwollar en Kronenburg. Voor joopsim betekend dit zijn vierde ambtsperiode, voor Beans zijn derde. Beide politici zijn zo vertrouwd in hun steden dat zich geen enkele tegenkandidaat meldde. Vooral de excentrieke joopsim is razend populair in het gematigde Roebelarendsveen.

De gefortuneerde Mr. Crime zegevierde in zijn geboortedorp El Peso. De wapenhandelaar kreeg 19 van de 44 stemmen en beloofde de inwoners direct een crimineel goed einde van het jaar.

Joris1 was dit keer in YenVille sterker dan zijn tegenstander Novix2 en versloeg ook Wouter D. en sksmit. In Bahthoevedorp tenslotte, nam CoBe het stokje over van Hiroshi Yamauchi. CoBe moest hiervoor een zetel laten schieten in het Parlement.

Het Parlement en de Overheid zullen de komende maand strenger letten op de ordentelijkheid in het Gemeentehuis, waar het de afgelopen weken vaak een rotzooi was, met name in Bahthoevedorp en Kronenburg.

De subsidie voor meest milieuvriendelijkste stad is gegaan naar El Peso. Een afwezige burgemeester RAPTOR ontving 50 ISH per inwoner (ruim 64.000 ISH) en een bos bloemen. Het indexcijfer waarmee de staat van het milieu wordt bepaald was voor El Peso 0,7. Dit indexcijfer bestaat uit de relatie tussen het aantal parken en het aantal vrachtwagens in de stad. Roebelarendsveen werd tweede met een indexcijfer van 0,83, gevolgd door het bosrijke YenVille (0,87). Eurodam viel uit de toon door het ontbreken van parken, dit tot woede van milieuactivisten en natuurliefhebbers in de hoofdstad.

Leave a Reply