De wereld volgens SKSmit

Auteur: SKSmit

De inktzwarte rookwolken trekken over me heen, voor me staat het Parlement in brand. De hel is losgebarsten, en slachtoffers moesten vallen. Twee zwartverbrande ezels, proberen via de achteringang weg te komen. Hun touwen zijn doorgebrand en achternagezeten door hun brandende riemen, vluchten ze weg.

Dagen met vuur spelen resulteerde in een gigantische vlammenzee. Beteuterd staan de parlementari�rs te kijken hoe hun parlement in vlammen opgaat. Blussen doen ze niet, het had zo moeten gaan. De trots van Cyberi� moest ten onder gaan, en niemand die er wat aan deed. Al met al lijkt de stemming nu rustiger dan het ooit is geweest in het parlement. Iedereen lijkt vredig toe te kijken hoe hun parlement in vlammen opgaat.

Het pluche van het parlement, was vele malen zachter dan de mensen erop. Het moest misgaan. Een lucifer was genoeg, om de lichtontvlambare materie te ontsteken. Ligt de toekomst dan in handen van anderen, van de nieuwkomers, die vol verbazing kijken waarom niemand wat doet. Hier gaat onze trots, onze toekomst, ons Parlement.

Leave a Reply