Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

Burgemeester Tha Game Master van Eurodam is op het matje geroepen bij de Overheid wegens het bouwen van 8 clubs onder een andere naam. De clubs, die dienden als reclamezuil voor de partij 4you, zijn door de Overheid met de grond gelijk gemaakt. Of Tha Game Master ook strafrechtelijk vervolgd zal worden is nog de vraag. Het is niet het gedrag wat je van een burgemeester kan verwachten. Daarnaast probeerde TGM *zichzelf* aan te klagen in de Openbare Rechtbank, hetgeen kan betekenen dat hij uit was op financieel gewin, aldus een woordvoerder.

Met het oog op de verkiezingen van aanstaande vrijdag is het vanaf heden weer mogelijk voor de Cyberische burgers om zich verkiesbaar te stellen voor burgemeester. Tot de middag ontving de Overheid al ruim 20 reacties. De inschrijftermijn loopt nog tot woensdag.

Het exportklimaat verbetert. Dit weekend kocht de Internationale Verzamelclub voor ruim 5000 ISH in de winkel van H de G. Dezelfde dag werd door Nederlandse importeurs 1000 kilogram ijzererts aangeschaft in Bahthoevedorp. Een bezoekje van de Japanse zakentycoon Dhr Mutachi aan Kronenburg, de stad waar hij in oktober nog werd weggejaagd, was ook ditmaal weinig succesvol. Mutachi kon slechts 1 van de 10 computers aanschaffen in de oliestad. Ook de aankoop van goud en chips kon de inwoners weinig verblijden.

Insiders melden dat diverse overheidsmedewerkers hun lof hebben uitgesproken voor de gang van zaken op de drie departementen van het Parlement. Vooral het werk van WimHorenberg als interim Minister van Justitie wordt alom gewaardeerd. Er zijn nog nooit zoveel zaken afgehandeld. Horenberg zelf is ook enthousiast: Ik krijg veel positieve reacties die bewijzen dat mijn werk gewaardeerd wordt. Maar voor kritiek ben ik ook niet bang hoor! Met het indienen van een nieuw Wetsvoorstel (zie: Vanaf het strijdfront) hoopt de politicus de zaken nog beter op orde te krijgen.

Leave a Reply