-4you-

Auteur: 4you

De naam 4you zal u waarschijnlijk nieuw in de oren klinken. De partij 4you is niet zomaar een partij. Ik wil u nou niet gaan vervelen met een artikeltje dat gaat zeggen waarop u moet stemmen. Want daar staat deze Miniconomist al vol genoeg mee. Ik zou u wel willen vertellen waar 4you voor staat en dan is de keuze toch echt aan u.

4you is een partij die staat voor eerlijkheid, gelijkheid, rechtvaardigheid, maar vooral heel veel Miniconomy speelplezier. Wij vinden dat het wetboek streng moet zijn zodat valsspelers geen kans krijgen en de eerlijke Cyberi�r niet benadeeld wordt. Ook binnen de partij staan we voor eerlijkheid en gelijkheid. Zo als de naam al zegt zijn we er voor jou! Zo hebben we geen vast bestuur, maar geeft ieder lid zijn stem. Zo gaat het bij 4 you met alles. Over alles wordt gestemd en de mening van de meerderheid telt.

4you gaat deze ronde niet alleen voor zetels in het parlement maar u zult 4you ook tegenkomen op de Mayor kieslijst met zeer bekende namen. Bovenal hoop ik dat u gaat stemmen. Vorige ronde gingen maar zeer weinig mensen naar de stembus. Ik hoop dat de hoop voor de toekomst en het vertouwen in 4you u deze ronde weer naar de stembus kan krijgen. 4you zal er namelijk alles aan doen om uw stem in het Parlement te vervullen, Wij zullen voor u werken.

Ik hoop dat ik u genoeg heb verteld over deze politieke partij. Wilt U ook lid worden? Mail dan naar renato.vanbeek@home.nl.

VOTE 4 YOU, WE WORK 4 YOU

Leave a Reply