Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

Diverse prominente Cyberi�rs hebben afgelopen zondag acht standbeelden onthuld in Eurodam, Zwollar, Roebelarendsveen en Bahthoevedorp. Het ging om 6 winnaars van de Miniconomy Evolution Awards die in december uitgereikt zijn, een beeld van de Schepper en een zogenaamd Welvaartsmonument. Gelovigen voorspellen dat de kavels rondom dit monument zeer vruchtbaar zullen zijn.

Sksmit, Voorzitter van de Veteranen Raad en partijleider van T.K.M.S.T., is benoemd als opvolger van de uitgezette burgemeester Joopsim in Roebelarendsveen. Sksmit werd tweede in de afgelopen verkiezingen en was bereid de zaken over te nemen van de, o.a. door hemzelf verguisde, Joopsim.

Het CBI is overspoeld met reacties op de vacature voor CBI-agent. De special agents, in dienst van de Overheid, hadden het enthousiasme verwacht, maar verbaasden zich over het grote aantal (ex)farmers dat zich geschikt achtte voor de belangrijke functie. Het CBI hoopt binnen drie dagen drie nieuwe CBI-ers aan te nemen. Vervolgens wordt er volgende week gekeken of het team nog versterking nodig heeft in de opsporing van farmers.

Rouwadvertentie

Het solide standbeeld is gevallen, schimmels bedekken het ooit zo trotse gezicht. Regen en wind schuren het standbeeld, tot er niet meer is dan een hoopje grind. Een visionair? Een oplichter? Een hoopje grind, meer niet.

Leave a Reply