1st Move: De Volkspartij van Cyberi�

Auteur: 1st Move

Wilt u een actieve partij in het parlement die veel doet voor winkeliers, handelaren en andere burgers? Wij strijden voor eerlijke Cyberi�rs die iedere dag moeten knokken om winst te maken. Zij verdienen een steuntje in de rug en niet de grote namen en ook niet criminelen of cheaters!
1st Move is een duidelijke volkspartij. Een kleine partij die langzaam aan de weg bouwt en niet zoals andere partijen dat doen door veel leden te winnen. Hierdoor ontstaan alleen maar grote conflicten binnen de partij. We hopen dat we deze ronde boven de 8% komen en daar is uw stem voor nodig! Maar eerst enkele standpunten.
1st Move vind dat er een belastingstelsel moet komen. Rijkere moeten belasting betalen en dit krijgen arme eerlijke burgers aan subsidie. Ook vinden wij dat het contact tussen parlement en burger moet worden vergroot. De president moet rechtstreeks worden gekozen door het volk, armen moeten lagere boetes krijgen dan rijkere en degene die de rechtszaak verliest moet alle kosten betalen van zichzelf en van de winnende persoon. Dit zijn enkele van de negentien standpunten van 1st Move! Wil je ze allemaal eens doorlezen? Ga dan eens naar www.1move.cjb.net. Hopelijk stem jij op ons bij de komende verkiezingen!

Leave a Reply