Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

Vijf mensen zijn gewond geraakt bij een bomaanslag in YenVille in de nacht van maandag op dinsdag. De bom was geplaatst onder de winkel van goudvis009 en richtte een aanzienlijke schade aan. De handelaar wees direct diverse ondernemers aan als mogelijke daders, maar de politie gaat er nochtans vanuit dat de bom het werk is van de georganiseerde misdaad, die het voorzien zou hebben op zakentycoon Dhr Mutachi.

De Pesoaanse bank Fedele Banking is failliet verklaard. Curatoren en de Overheid denken overeenkomst te kunnen bereiken met de eigenaar Fedele MV over de afbetaling van spaarders. Het bedrijf zelf wordt dan waarschijnlijk niet failliet verklaard.

4you-politica Securicor is opgestapt uit het Parlement. Ze gaf aan dat de functie niet meer te vervullen was zonder de uit elkaar gevallen partij. J_roest heeft de zetel overgenomen van de uitgezette TKMST-politicus Maxime2.

In hetzelfde Parlement wordt vandaag gestemd over drie nieuwe voorstellen. Minister van Financi�n Volder wil de salarissen van alle leden van het Parlement verlagen met 75 ISH, ten einde meer ruimte te scheppen voor het nieuwe Ministerie van Veiligheid en een professionalisering van de overige Ministeries. TKMST-er Graeck wil met een nieuwe wet een einde maken aan het spammen en flooden in clubs.

Joris1, Minister van Justitie, heeft inmiddels te kennen gegeven geen tijd meer vrij te kunnen maken voor het managen van de openbare rechtbank. Diverse zaken dreigen uit de hand te lopen en de Minister is dan ook dringend op zoek naar een Officier.

Leave a Reply