Charmeoffensief Milou pakt goed uit: LM scoort 6 zetels

Auteur: Redactie

Lijst Milou is als grote winnaar uit de parlementsverkiezingen van afgelopen vrijdag gekomen. De verkiezing tot burgemeester van lijsttrekster Milou in El Peso betekent dat de partij Troel naar voren zal schuiven als tweede vrouwelijke President. Dit tot ergernis van de LNP, die met eveneens 6 zetels aanspraak dacht te kunnen maken op deze belangrijke post.

Ook FC De Socialist boekte met 5 zetels een grote winst. Het Parlement wordt aangevuld met T.K.M.S.T., die bleef steken op 2 zetels. PIM, grote kanshebber vooraf, viel met 6% van de stemmen buiten de boot.

De kiescommissie keurde tot grote tevredenheid van de Overheid slechts 8 stemmen af op een totaal van 449 stemmen. E�n fraudeur kreeg de cheaterstatus opgelegd. Met 41 stemmen, 9% van het totaal, kreeg Milou een recordaantal voorkeursstemmen. Ook Augustus, sksmit en Remco Bogaard konden rekenen op een grote populariteit.

De burgemeesterverkiezingen leverden in veel steden een spannende strijd op. In hoofdstad Eurodam behaalde Tha Game Master slechts 1 stem meer dan concurrente Hillary Clinton. TGM wordt voor de twee keer burgemeester van de stad. In YenVille en Zwollar behaalden Luna Fedele en j_plaizier een nipte overwinning. Beide kandidaten werden door hun voorgangers aangeprezen. Ook in Monapoli komt een Fedele aan de macht: Chiara Fedele kreeg maarliefst 77% van de stemmen. In Kronenburg neemt zofona na vijf ambtstermijnen van [mc]mikeb het roer over en in El Peso, Bahthoevedorp en Roebelarendsveen werden respectievelijk Milou, ICE KING en sksmit herkozen. Alledrie staan daarmee automatisch een zetel in het Parlement af.

Bekijk de volledige uitslagen van de verkiezingen op http://www.miniconomy.nl/temporary/vote_results.php

Leave a Reply