Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

President Troel is vandaag 21 geworden. Honderden mensen gingen de straat op om een eerbetoon te brengen aan de populaire vrouwelijke President.

De Overheid heeft twee veelplegers van farming definitief de deur gewezen. Sebgot werd ontmaskerd als het brein achter de vele knuppelacties op Eurodamse ondernemers en JosvanderSanden, alias Tiele, alias worldwidewebdesign kreeg te horen dat het afgelopen was met zijn frauduleuze activiteiten. Een terugkeer van de farmer zal zeer zwaar gesanctioneerd worden, gaf een woordvoerder te kennen.

Hoewel de ex- en import over het algemeen voorspoedig verloopt, heeft de Zwollarse eximcentrale verbaasd gereageerd op het mislukken van een importorder van 5 cameras. De slecht beveiligde winkels in Zwollar lieten de cameras a 250 ISH per stuk massaal links liggen.

Top 5 particuliere winkels:

1. Lijp (Zwollar)
2. de Steenstore (Eurodam)
3. Praxis! (El Peso)
4. Ijzer en hout! (Kronenburg)
5. Massasteen (Eurodam)

Bron: Cyberia Data Systems

CDS constateerde een toename van de concurrentie in en tussen de Cyberische steden. Voorheen slokten de grote ondernemers een groot deel van de omzet op. Nu zien we dat het MKB de overhand krijgt in de markt en steden als Zwollar en YenVille meer concurrentiekracht hebben ten opzichte van hun grote broers, schrijft het instituut in haar weekbericht.

Leave a Reply