Digitalië Onafhankelijk

Auteur: Richard

Digitalië; een nieuw tijdperk treedt aan. Kort na de ontdekking van Digitalië en Monapoli was het al snel duidelijk dat Digitalië niet echt hoort bij Cyberië. Er gelden wat andere regels en er is weinig toezicht van officers. Dit waren de woorden die op 24 februari dit jaar te lezen waren in The Miniconomist. Kort daarop gevolgd door de verklaring van de Overheid waarin vermeld werd dat het betreffende artikel toch echt niet in samenwerking met de Overheid was opgesteld.

Het originele artikel maakte veel emoties los, evenals de vele plannen. Uiteindelijk is er voor een plan gekozen, de zogenaamde Eiland Raad. Na drie periodes blijkt dat de vele mislukkingen van de Eiland Raad funest te zijn voor de vooruitgang van de Digitaliaanse cultuur. Geen eigen wetten, twee mislukte verkiezingen, geen eigen gerecht, en dus ook geen eigen land. Een land met de wetten, rechtspraak en dezelfde mensen als zijn buurland is geen zelfstandig, onafhankelijk land.

Het is dus tijd om af te rekenen met de Eiland Raad en zelf de puinhopen te ruimen. De geschiedenis herhaalt zich, zo ook voor Digitalië. Laten we dus goed leren van onze eigen geschiedenis en niet meer dezelfde fouten maken. Het is een schande dat dit land zichzelf voor de tweede keer onafhankelijk moet verklaren.

De vorige keer was een overgrote meerderheid voor een plan van wat doortrapte lieden, die met mooie beloften een waar paradijs lieten zien voor criminelen. Beloften die ze niet waar maakten, ze probeerden het niet eens, ze waren immers al aan de macht. Deze keer is het beter om naar de geschiedenis te kijken. Wat heeft iemand bereikt en wat wil hij gaan bereiken?

Ik wil onafhankelijkheid, een eigen wetboek en een eigen parlement. Wat wil jij? Hierbij verklaar ik, Richard, inwoner van Digitalië, Digitalië onafhankelijk van Cyberië.

Leave a Reply