Monsterzeges Jack Kleijn en ICE KING

Auteur: Redactie

De burgemeesterverkiezingen van dit weekend hebben in de meeste steden tot weinig verrassingen geleid. Alleen favoriet Jdijsjr zag zich niet verkozen in YenVille, ten faveure van Bravolo Alvarez, opnieuw uit dezelfde beruchte familie. In Bahthoevedorp kreeg ICE KING meer dan de helft van de stemmen en in El Peso versloeg superofficer Jack Kleijn zijn rivalen Securicor en vinny met imponerende cijfers.

Zofona en Tha Game Master werden herkozen in respectievelijk Kronenburg en Eurodam. In Zwollar ging de bekende Guardian er met de winst vandoor en in Roebelarendsveen boekte J_roest een nipte overwinning op Tijn. In Monapoli ten slotte, greep de oude maffiabaas Salvatore Fedele opnieuw de macht.

In het Parlement verloor SAFE zijn zetels. 4You scoorde onverwacht slecht, maar behield wel drie zetels. Verrassing Lijst Democratie behaalde met 19% van de stemmen 5 zetels in het komende Parlement, waar daarnaast ook Lijst Milou en Improvement in zullen plaatsnemen.
In totaal brachten 465 inwoners hun stem uit op de verkiezingen. Daarvan werden 435 stemmen goedgekeurd. Drie inwoners zagen hun frauduleuze stemgedrag leiden tot de cheaterstatus.

Leave a Reply