Epidemia Ezelus

Auteur: The Waiter

Nu blijkt dat je als stad toch behoefte hebt aan veegwagens en lucht verfrissen. De grap van de Overheid en de Schepper is zeker aangeslagen en voor de mensen die het gemist hebben, hier volgt de geschiedenis: Lang, lang geleden (een dag of twee) kreeg iedere Cyberi�r van de overheid bericht dat er een epidemie op komst was, maar er was een vaccine. Iedereen kon het gratis krijgen, je hoefde alleen maar even een bon in te vullen. Massaal vulden de inwoners hun bon in en ja ook ik nam het zekere voor het onzekere. De volgende dag stond het vaccin al naast mijn bed toen ik opstond. Tevreden over de snelle service maar geschokt over het product staarde ik er slaapdronken naartoe. Naast me zag ik geen mooie vrouw, maar een ezel die mijn kast had geopend en op mijn hemden stond te kauwen.

Het beest het beest heb ik het balkon op geduwd. Daar kan hij parkeren tot ik een volgende stop vind. Op straat was de hilariteit ook reeds losgebakken, Enkele Officers stonden dubbel geparkeerde ezels te beboeten, Priest_TK kwam op zijn ezel door de straat gereden en straalde van geluk. Fowel probeerde met zijn BMC de weg vrij te maken door heftig te claxonneren. Een patserige Farmerrari volgt zijn voorbeeld. Op een hoekje zijn Richard en Geert bezig een hoop ezelstront in kranten te wikkelen en vervolgens steken ze het zooitje in brand.

Op mijn balkon hoor ik een paar bloempotten breken. De ezel is over de balustrade gesprongen en loopt door het tuintje van mijn huisbaas. Om te voorkomen dat hij aan de planten gaat knagen gooi ik hem een hemd toe. De straat is ondertussen aan het veranderen in een mesthoop. Ik geloof dat ik het maar eens rustig aan ga doen vandaag. Straks komt die epidemie toch nog, je weet maar nooit.

Leave a Reply