Banken zweren wraak

Auteur: The Waiter

De Cyberische banken werden de afgelopen dagen geteisterd door een onbekende bankovervaller. De tot nog toe onbekende heeft al meerdere banken een aantal keer overvallen. Zijn totale buit zit al in de duizenden ISH en vooralsnog is hij niet te stoppen.

De overvaller, die zich niets lijkt aan te trekken van eventuele beveiliging, heeft al flink wat schade aangericht in de bankwereld. Hij is er op uit de banken failliet te krijgen want hij valt een bank meerdere malen aan. Ook als er al enkele malen een aanslag is verijdeld. De eerste bank is er al failliet gegaan en andere banken hebben reeds veel verlies geleden.

De Financial Civil Servants in dienst van de Minister van Financi�n hebben gezegd even streng te controleren als anders. Het is natuurlijk vervelend voor de banken, maar als wij nu een oogje dicht zouden knijpen raakt de consument die bij de bank spaart de dupe, aldus FCS Tollenaere. Een aantal banken is ook al op de vingers getikt en daar waren ze niet blij mee. In het ministerie van Financi�n is een heftige discussie losgebarsten tussen het Ministerie en de banken. De banken zeggen dat de Financial Civil Servants het alleen maar erger maken als ze na een overval ook nog eens door hen met de feiten geconfronteerd worden.

De eigenaren zijn zelf zo boos dat ze wraak zweren, de naam van de overvaller circuleert reeds in de onderwereld. Of de bankeigenaren ook daadwerkelijk de overvaller zullen aanvallen is niet duidelijk.

Leave a Reply