De Tegenpartij

Auteur: Tegenpartij

De tegenpartij is de enige partij die zich totaal en in het geheel wil inzetten TEGEN Corruptie, TEGEN Belastingen, TEGEN Criminaliteit, maar vooral TEGEN de intellectuelen. Genoeg van al dat intellectuele geleuter in de kamer, wil je eens een partij die voor je opkomt? Stem dan de Tegenpartij.

Geen gezeik iedereen rijk, is de slogan waaronder wij we onder het volk begeven. De slogan zegt het al; weg met al die regeltjes, weg met al die overbetaalde afgevaardigden die niets anders kunnen dan elkaar het leven zuur te maken. Bent u net als ons TEGEN een volksvertegenwoordiging zoals die nu wordt gerepresenteerd, stem dan Tegenpartij.

Samen voor ons eigen. Ook deze slogan geeft onze bedoelingen goed weer. We gaan samen, u en wij ervoor zorgen dat ieder van ons het zo goed mogelijk heeft. Dat is Samen voor ons eigen en dat is de Tegenpartij.

Wij hebben uw steun nodig, help ons de kamer in. Gerenommeerde Cyberi�rs als De Socialist en RedDevil hebben al aangegeven ons te steunen, nu is het uw beurt.

Wij als vrije jongens willen ons geheel voor u geven, kom dus naar de stembus en stem TEGEN het huidige wanbeleid, stem TEGEN Corruptie, stem TEGEN vriendjespolitiek, stem TEGEN Belastingen, stem TEGEN Criminaliteit en stem dus TEGENPARTIJ.

Leave a Reply