NieuwsFlitsen

Auteur: desmalen/Fowel

Met de start van het Parlement wordt het ontslag geëist van twee parlementariërs. lance force wegens het krijgen van een criminele status en Morty Alvarez wegens veroordeling in een rechtzaak. De Alvarez-telg gaat in hoger beroep tegen de uitspraak.

Een onderzoeksteam maakte vandaag bekend dat er een nieuw olieveld gevonden is in de rivier tussen Cyberië en Digitalië, de Valuta, op een diagonale lijn tussen Monapoli en Bahthoevedorp. Dit kan zorgen voor een enorme daling in de olieprijzen.

Bahthoevedorp heeft officieel de eerste Grand Prix van de TMC Cup binnen gesleept. De kwalificatie is 23 april, om 20:30. Nog niet van alle steden zijn de coureurs al bekend en ook is nog niet bekend in welke stad de tweede GP gereden zal worden.

Wegens het wegblijven van de Pesoaanse burgemeester PrimeME Netherlands heeft de Overheid de_seuntiens aangesteld als zijn vervanger. De_seuntiens kreeg tijdens de laatste verkiezingen de meeste stemmen na Prime, die tot vrijdag in het buitenland zou verblijven. Diverse Pesoanen zouden hem echter al in Cyberi� hebben gezien, zonder dat hij zich voor de verantwoordelijke taak meldde.

Leave a Reply