SPAM biedt een goede toekomst

Auteur: SPAM

Parlementariërs die nooit zijn komen opdagen, mayors die naar het buitenland gevlucht lijken te zijn, niet werkende ministers. Het kwam allemaal weer voor deze ronde, tot grote ontsteltenis van velen. Veel partijen beloven veel maar doen niks. Bij de grootste partij was deze ronde zelfs praktisch de helft van de parlementariërs afwezig!

Dit was gelukkig niet het geval bij SPAM. We hadden TheBlueClan in het parlement, wie misschien wel favoriet was voor Minister van Sociale Zaken of President en wie uitermate actief was. Ottavio Alvarez zorgde ervoor dat het onderwijssysteem weer op poten kwam te staan ondanks dat hij zeer druk was met persoonlijke aangelegenheden. SPAM brengt dus al rondes lang goede ministers en parlementariërs af die verstand van zaken hebben en zich graag voor het volk inzetten.

Stem daarom SPAM bij de volgende verkiezingen en help Cyberië weer sociaal te worden, evenals het parlement. Als je SPAM stemt ben je er zeker van dat er parlementariërs in het parlement komen wie wèl wat uitvoeren en niet werken voor het loon maar voor de kiezers.

Stem dus SPAM en maak Cyberië weer sociaal!

Leave a Reply