GP groot succes

Auteur: Fowel

Met de spannende race in het rustige stadje Zwollar kwam een eind aan anderhalve week schroeiend rubber, ronkende motoren en een omzet van duizenden ISH-es in de garagebranche. Het algemeen klassement lag nog niet vast, maar na de ruime zege in Zwollar stelde Tha Game Master zijn winst in het algemeen klassement veilig. Joep Eerlijk, die in Zwollar niet echt goed presteerde werd uiteindelijk tweede na de voormalig burgemeester van Eurodam, en derde en vieren waren, met een punt verschil, Roebelaar Maurice H. en Monapolitaanse schone Lorna Graziano.

Hoe beleefden de drie coureurs die in het begin het klassement domineerden deze eerste Grand Prix? Tha Game Master stuurde een bedanktekst naar deze krant, maar hij wilde nog kwijt dat hij genoten had en alleen de onduidelijkheden over wanneer nou precies een race begon vervelend waren. Lorna, de knappe Monapolitaanse, die zelfs met helm op tijdens de pitstops menig mannenhart stal hecht een politieke betekenis aan haar prestatie: Ik ben blij dat ik toch nog vierde ben geworden, als je kijkt naar de grote racers die maar net voor me geëindigd zijn moet ik trots zijn op zo een plaats. Ook hoop ik dat de bevolking van Cyberie én Digitalie gaat inzien dat vrouwen ook wat kunnen bereiken. Roebelaar Maurice H., die verrassend de eerste GP, die in Bahthoevedorp, won en lange tijd de eerste plek in het klassement deelde met Tha Game Master zei veel plezier te hebben gehad. Bedankjes gingen uit naar: mijn garage-houder, Tha Game Master, die uiterst sportief mijn auto heeft gerepareerd gedurende de GP en natuurlijk sponsor RedDevil85. Wel had hij kritiek op het korte tijdsbestek waarin de races plaatsvonden, dat had beter verspreid moeten worden om problemen als chronisch gebrek aan benzine te voorkomen.

Of we volgende keer weer mogen genieten van de walm van verbrand rubber, spanning tot de laatste minuut en nieuwe racehelden? Wie weet, gezien het succes van deze eerste editie is een tweede GP een logisch vervolg.

Leave a Reply