Mijn kant

Auteur: Lucius

Er is veel gepraat over wiens schuld het nu is van het falen van de regering. Nou ik heb daar een duidelijke mening over die ik jullie niet kan laten ontgaan.

Al vanaf het begin dat ik het regeerakkoord zag, wist ik al dat het niet ging lukken. Alle afspraken waren gemaakt en ik stond bij Justitie, wat ik had aangegeven. Echter, ik keek bij de andere namen en toen wist ik genoeg; dit gaat niet lukken. Ik had me ingesteld op een coalitie met XP/LD/PvdA, maar het onbekwame EVOLUTIONwas van de partij. Met Sesam als grote man. Ik heb dus al die tijd gespeeld dat ik het eens was. Gespeeld dat ik vertrouwen had, gespeeld dat alles goed zou komen. Want dat zou het nooit, goedkomen, niet met deze verdeling. zalzi_zalini als MvV? Wie had vaak van hem gehoord? Ik niet.

Goed, de periode begon en alles leek goed te gaan, Ministeries werden gebouwd en ministers deden hun werk. Nou ja, bijna alle ministers. zalzi_zalzini ontbrak. Spoorloos. Verdwenen. Weg. Er barstten weer discussies los wat er moest gebeuren en er werd eigenlijk al meteen een punt van het regeerakkoord verbroken. Want de partij van de afgetreden minister mocht de nieuwe minister bepalen, maar er werden gewoon stemmingen gehouden.

Nu kwam Sesam in actie en voerde een motie tegen mij in. Ik wist dat dit het einde betekende omdat de meeste leden deze zouden steunen. Ik naar beneden, iedereen mee. Dus kwam de motie tegen de coalitie, die op dit moment (zondagavond) nog loopt. Ik hoop dat ie doorkomt. Dan hebben we nog meer chaos. En zo wordt dit Parlement eindelijk afgestraft.

Leave a Reply