PvdA, anders dan anderen

Auteur: ramy the king !

Wat een ronde hé? Weer een Parlement dat aan de rand van nutteloosheid stond. Coalitiewetgeving weg, mensen zoals marcelbuter en XtreamX die niet eens de 50 posts in het Parlement haalden én waarin er in het Achterkamertje weer maar enkele actieve parlementariërs waren die vragen wilden/durfden te beantwoorden voor het volk.

PvdA is anders. PvdA heeft de Minister van Onderwijs vanwege inactiviteit en 2 andere inactieve parlementsleden uit hun lijst ontslagen. PvdA heeft mensen zoals Sesam, ramy the king ! en Remco Bogaard in hun lijst staan die in het verleden bewezen hebben niet terug te deinzen voor een kleine slag of stoot. Als U op ons kiest zullen wij U niet teleurstellen. Wij zullen voor de belangen van het volk opkomen, in tegenstelling tot partijen die alleen maar macht willen. Wij willen het spel leuker maken voor de armen en moeilijker voor de rijken. Wij willen U vol goede moed vertegenwoordigen in het Parlement, U laten zien dat het wél anders kan, en dat het ook anders moet.

Dus stem voor een partij die eindelijk eens wel doet wat U van hem vraagt: Activiteit en Objectiviteit met een sociaal tintje. Stem PvdA en word lid, want samen staan we sterker!

Leave a Reply