PvdA: Voor het volk

Auteur: PvdA

De Partij voor de Armen is een sociale partij; slechts opgericht om de belangen van het volk te beschermen. Veel partijen onderschatten de waarde van de burgers, ze vergeten wat ze eigenlijk vertegenwoordigen.

Het Parlement heeft twee taken; het beschermen en het verbeteren van het volk. Parlementariërs horen samen een ijzeren koepel boven het land te vormen, om het te beschermen voor de buitenwereld. Vanuit die ijzeren koepel moeten ze het land binnen de koepel besturen; regels opstellen en mensen aanstellen die ervoor zorgen dat ze nageleefd worden. Het is veel moeilijker dan velen denken. Om dit te kunnen presteren is absolute eenheid nodig.

Een slecht functionerend Parlement kan scheuren in de koepel veroorzaken. Deze scheuren worden steeds meegenomen naar de volgende regeringsperiode. Immers, als het Onderwijs een keer slecht gaat, heeft niemand er meer vertrouwen in. Er zullen veel minder cursussen gevolgd worden, totdat het een keer echt goed gaat. Teveel scheuren kunnen voor nationaal gevaar zorgen; zowel binnenlands, als van buitenaf.

De PvdA zal vooral aandacht schenken aan het sociaal beleid, de handel en natuurlijk de armen. We zijn al 3 keer de grootste geweest; wij komen écht voor het volk op! Laat ons de scheuren in de koepel van het land herstellen.

Stem voor uzelf!
Stem PvdA!

Leave a Reply