Kort Nieuws

Auteur: Turakamu

themini nieuwe MvF
Eergisteren is themini officieel benoemd tot Minister van Financiën. Een overduidelijke meerderheid van het Parlement was voor zijn benoeming; enkel leden van de SP stemden voor hun eigen kandidaat Stefan S. President Cent heeft vertrouwen in de nieuwe Minister; Ik vertrouw erop dat themini zijn taak goed zal uitvoeren. De begroting was snel klaar, dat is een goed voorteken.

Begroting goedgekeurd
De Rijksbegroting is eindelijk goedgekeurd, zowel door het Parlement als door de VR. Hoewel het hele begrotingsproces rampzalig verliep, zijn wij tevreden met het uiteindelijke resultaat, aldus Webb_cam, voorzitter van de Veteranen Raad.

Ophef om verordening Koen202
Verschillend burgers van Kronenburg zijn beboet voor het overtreden van een VO van mayor Koen202. Ze hadden meer dan één onbebouwde kavels aan de weg in bezit, wat volgens de VO niet is toegestaan. The Minic verlangde in een rechtszaak dat de uitgedeelde boetes, met een totale waarde van 2000 ISH, worden teruggedraaid; er werd niet voldaan aan alle wettelijke voorwaarden. Inmiddels is hij door de rechtbank in zijn gelijk gesteld.

Eerste finalisten Beste Cyberiër bekend
De eerste vijf finalisten van de verkiezing tot Beste Cyberiër Allertijden zijn bekend. kleinez, tha_gecko, m1n1conomy, fchans2 en Ottavio Alvarez zijn de gelukkigen; de Overheid heeft aangekondigd dat het niet langer mogelijk is om via steunbetuigingen in de finale te komen.

Leave a Reply