Onderwijs eindelijk op de rit

Auteur: The Socialist

Sinds de oprichting van onze staat is er altijd behoefte geweest aan kennis. Cyberiƫrs en Digitalianen zijn van nature mensen die het liefst zoveel mogelijk weten,en doen hier dan ook alles voor. Niet voor niets is deze krant zo populair en wordt de NewsFeed veel gelezen. Een andere manier om aan kennis te komen is natuurlijk het volgen van onderwijs.

Onderwijs is iets wat erg belangrijk is in ons bergstaatje. Zonder onderwijs zijn er geen diploma’s en zonder diploma’s zijn er niet de benodigde vakmensen die nodig zijn om onze maatschappij draaiende te houden. Om dit alles te reguleren en om de druk op de Overheid voor het verstrekken van diploma’s te verlichten is verscheidene handelsperiodes geleden het Ministerie van Onderwijs opgericht. Vanaf het moment dat dit ministerie werd opgericht is het ook het probleemkind van het Parlement. Het kende namelijk veel ministers die, onder druk van zeurende burgers die snel hun diploma wilde halen, het voor gezien hielden en inactief werden. Deze handelsperiode echter is het tegenovergestelde van de trend.

De ervaren politicus m1n1conomy lijkt het helemaal op de rit te hebben. Hoewel de minister niet gelijk zijn ministerie kon openen in verband met het uitblijven van de goedkeuring van de begroting, kunnen examens nu snel worden afgelegd en worden mensen niet genegeerd als ze om een examen vragen. Zelfs de REA statussen konden snel worden verstrekt na het openen van het ministerie. In een reactie zei m1n1conomy: Ik denk dat het Ministerie van Onderwijs deze handelsperiode zo goed loopt omdat ik goed contact houd met de scholen en voor iedereen, mijzelf inclusief, duidelijk is wat er van hem of haar verwacht wordt.

Hopelijk wordt de volgende periode weer zo’n succes qua onderwijs, dit zal dan veel mensen een hoop problemen en stress besparen en kan het onderwijsinstituut eindelijk volwassen worden.

Leave a Reply