Parlementariërs in actie?

Auteur: Pino1

Na veel inactiviteit van het Parlement lijkt het nu, zo vlak voor de vulkaanuitbarsting de andere kant op te slaan; een aantal inactieve leden zijn verwijderd en verse leden zijn toegetreden tot het Parlement. Zo was bijvoorbeeld Sitethief eerst matig aanwezig en vandaag plotseling erg actief, hij heeft voorgedragen wat te doen aan de situatie die op het moment in El Peso heerst.

Wat er aan de hand is? SPeeCHLeSS^ (AXXI) heeft een beleidsmotie ingediend tegen de Minister van Justitie en Veiligheid, vanwege het gedogen van en wetsartikel die in veel ogen duidelijk lijkt. Er worden namelijk wapens verkocht in het dorp, dit is iets wat volgens de wet niet mag en gedoogd word door de Minister Battery. Zelfs de President maakt zich nu schuldig aan deze overtreding, aangezien hij de motie heeft afgewezen terwijl deze goed opgesteld was.

We zullen zien wat het wordt, een hyperactief Parlement of nog in de laatste week vele ontslagen die strikt gezien niet geheel onterecht zijn. Kenners denken niet dat het Parlement zich er nog druk om zal maken aangezien die het te druk hebben met vele andere dingen. Alles behalve het Parlement.

Leave a Reply